За Системата

Божествена свобода

Здравейте, приятели!

През последните   2016 и 2017 години работих много с практиките дадени от Учителя Терн. Проведох хиляди сеанси и смея да кажа, че резултатите бяха доста добри. В живота на хората потичаше енергия, която неусетно започваше да променя модели на поведение, кармични матрици, негативни блокажи. В следствие на тези лечения настъпваха положителни промени в живота. Е, за някой не бяха „положителни” на пръв поглед, но в последствие се виждаше истинският смисъл на тези промени. Всеки съумяваше да намери себе си по най-добрия начин.

В началото на 2018 година преминаваме към третата част на Системата, а именно постигането на Божествена свобода. Да…тук може би много хора ще се изсмеят и ще си кажат „ Та аз съм свободен/а ! За каква свобода ще говорим?”

Да! Така е! Ние всички сме свободни и свободата е вплетена в гените ни, но дали разбирането ни за това – що е то свободата – е това, което Твореца е заложил в нас? Дали разбираме свободата в нейният първичен замисъл?

Живеем във време на ограничения. Изпълнени сме със страхове. Забравили сме връзката с Източника и Майката Земя! Всички учения ни напътстват към нашата идентичност, а тя е светла, любяща и свободна. Свободна до степен да сътвори собственият си свят, в който живее. Свободна да сътвори изобилието, което желае, било то в сферата на здравето, взаимоотношенията, материята и духа. Да, всичко е в ръцете ни и от нас зависи как ще въплатим тази енергия в земната ни инкарнация. Когато осъзнаем своята сила, тогава ще можем да бъдем истински сътворци. Ще можем да творим любов, радост, щастие, изобилие. Ще изживеем живота си по-най добрият и пълноценен начин. Ще уважаваме всичко, което ни заобикаля. Ще ценим живота на всяко същество. Ще градим свят, който се уповава на ценности и преди всичко на любов, защото където има любов там има и прошка и толерантност и мъдрост.

Учителят Терн ни води плавно и леко по пътеката на собственото ни величие. А от нас зависи дали ще поемем по пътя на еволюцията. Когато осъзнаем уменията си ще постигнем този вътрешен баланс, който ни е толкова нужен, за да творим. Да творим себе си във всичките проявления на Бога в нас.

Система за израстване и лечение

 

the mastersСкъпи приятели,

През последната 2015 година усилено работих и практикувах Системата. Доволна от резултатите продължавам да популяризирам ползите й касаещи личностното израстване и лечение( физическо и духовно )! Поради тази причина, а и виждайки в ежедневната ми практика и проведени консултации нуждите от такова лечение , реших да работя активно за разпространяването на  тази нова и все още непозната система. Всеки един от нас се стреми към съвършенство и еволюционно израстване. Дори и несъзнателно следваме повика на сърцето си и вървим по път изпълнен с предизвикателства. Сблъскваме се с обстоятелства, емоции, отношения, които пряко докосват душите  и дори да се опитаме да неглижираме случващото се, забелязваме, че страховете ни, потиснатите емоции или травми започват лека-полека да се подават на повърхността на житейския ни път и да търсят своето разрешение и лечение. Понякога си мислим, че се е отворила Кутията на Пандора и са ни връхлетели хиляди неприятности. Но защо да не ги приветстваме радушно?  Да се изпълним с разбиране и толерантно отношение и да разрешим случващото се по възможно най-добрия начин за нас, за нашия индивидуален живот, защото  когато човек работи върху себе си с добродетелите и развива своите личностни позитивни качества, то този човек помага както на своята духовна група, така и на монадата и на цялата планета. А що се касае за околния ни свят, в който живеем, може да се превърнем в пример за подражание и да покажем , че може да живеем без агресия в сътрудничество и взаимопомощ.

Всеки може да намери своето личностно израстване и развитие в океана от духовни практики и всяка една система допълва знанието и опита, от които има нужда. Всички системи са прекрасни и разкриват онзи вътрешен свят към който цял живот се стремим.

С пожелание за ползотворна съвместна работа изпълнена с любов, радост и забава!

 

Система за израстване и лечение- Сила

 

11215890_731408513630257_344982457009162507_n

Здравейте приятели,

Имам удоволствието да ви представя системата за израстване и лечение – Сила. Започнах да канализирам информация началото на 2015 година. Това е универсална система за лечение, духовно израстване и контрол на жизнената дейност на човека. Работа с  потенциала, който се съдържа във всеки един от нас. Системата е получена чрез канализирана информация от Терн – Повелител на 12ти космически лъч. Съдържа 5 символа, като всеки има определена честота и спектър на действие на физическо и духовно ниво. Вече има създадени групи, които работят по методиката дадена от Терн и смея да твърдя, че резултатите са много добри. Терапиите се извършват в медитативно състояние. Работи се на най-фино клетъчно ниво и в духовните пластове на ДНК като основна насока е изчистване на стари травми, причинно-следствени връзки, блокажи от ментален и емоционален характер. Работи се активно и на физическо ниво. Основната цел е духовно израстване и еволюция чрез осъзнаване на нашата божествена същност. Възраждане на духа в Любов и Чистота.Всеки един от нас притежава безгранични възможности, за да води спокоен и хармоничен начин на живот. Дойде време, в което всеки сам ще може да борави с това лично съкровище за своето най-висше благо и добро.Системата дава методи и средства за координирани действия в тази насока. Беше направена и препратка към нашите предшественици- Атлантите и работата им с тези древни символи, част от свещената геометрия. Във втората част на системата се работи с Мер-Ка -Ба тялото и информационните структури намиращи се в него. Безграничен простор на възможностите ни и досег до най-далечните светове намиращи се в нашия всемир. Добре дошли в тази наша – ваша реалност!