Практики

  • No results available
Джорей- Система за духовно лечение чрез извеждане на токсините от тялото

Джорей е божествена светлинна терапия разработена в началото на 20 век от Мокичи Окада. Това е система за духовно лечение имаща за цел да изведе токсините от организма чрез приемане на божествена енергия. Най-важните части на тялото функционират според принципите на трите основни елемента-огън, вода и земя.Сърцето отговаря на огъня, белите дробове на водата, а стомаха на земята.  Джорей използва силите на тези три елемента, за да се разградят събраните токсини в тялото и чрез бъбреците да се изведат извън него. Според Учителя Окада всички болести се дължат на натрупване на токсини от различно естество, които причиняват съответното заболяване, а заболяването се появява,за да се освободи тялото от излишния товар. Той разделя токсините на:images-1

Медицински токсини, пикочни токсини, токсини от околната среда, токсични действия, наследени токсини. Стопяването на втвърдените токсини, които причиняват заболяванията, изискват топлина. Това е първата стъпка в процеса на пречистване. Пулсът се увеличава, за да произведе топлина. Сърцето изсмуква повече огнен елемент от духовната област, за да премахне духовните нечистоти. На физическо ниво това се проявява като процес на разтваряне на натрупаните токсини. Дробовете дишат по-бързо, за да усвоят по-голямо количество вода. Така се стимулира активността на сърцето и се предотвратява дехидратация. Главният орган е сърцето, което активира белите дробове, а те- стомаха. След като човешкия организъм е изграден от тези елементи , трябва да разчитаме на тях, за да произведем необходимите ни „лекарства“.

Сеансът продължава 30-40 минути. Човекът е седнал. Терапевтът провежда кратък разговор относно физическото и психическо здраве на човека.Поставя ръката си в близост до тялото и канализира лечебната енергия. Стимулира се имунната система  чрез  освобождаване на натрупаните токсини, като по този начин се насърчава  самоизцеление. Лечението се препоръчва и при стрес, алергии, хронични болести, дерматити, заболявания на полова система, изчистване на лимфна система, кръвоносна система, вирусни инфекции, цистит, бронхит и мн.други…

https://www.youtube.com/watch?v=FoPtimI5XEk&t=75simages

 

Система за израстване и лечение-Сила

Здравейте приятели,

Имам удоволствието да ви представя системата за израстване и лечение – Сила. Започнах да канализирам информация началото на 2015 година. Това е универсална система за лечение, духовно израстване и контрол на жизнената дейност на човека. Работа с  потенциала, който се съдържа във всеки един от нас. Системата е получена чрез канализирана информация от Терн – Повелител на 12ти космически лъч. Съдържа 5 символа, като всеки има определена честота и спектър на действие на физическо и енергийно ниво. Вече има създадени групи, които работят по методиката дадена от Терн и смея да твърдя, че резултатите са много добри. Терапиите се извършват в медитативно състояние. Работи се на най-фино клетъчно ниво, като основна насока е изчистване на стари травми, причинно-следствени връзки, блокажи от ментален и емоционален характер. Работи се активно и на физическо ниво. Основната цел е духовно израстване и еволюция чрез осъзнаване на нашата божествена същност. Възраждане на духа в Любов и Чистота.Всеки един от нас притежава безгранични възможности, за да води спокоен и хармоничен начин на живот. Дойде време, в което всеки сам ще може да борави с това лично съкровище за своето най-висше благо и добро.Системата дава методи и средства за координирани действия в тази насока. Беше направена и препратка към нашите предшественици- Атлантите и работата им с тези древни символи, част от свещената геометрия. Във втората част на системата се работи с Мер-Ка -Ба тялото и информационните структури намиращи се в него. Безграничен простор на възможностите ни и досег до най-далечните светове намиращи се в нашия всемир. Добре дошли в тази наша – ваша реалност!

Какво е Рейки!

Рейки е холистична система за балансиране, хармонизиране и лечение на всички аспекти на човека ( тяло, ум, емоции и дух ). Тя е безопасна лечебна техника чрез полагане на ръце. Рейки представлява духовна енергия, вибрираща с много висока честота. Тя отстранява натрупаните токсини във физическото и енергийно тяло. Рейки изчиства и балансира чакрите, укрепва енергийните пътища, което позволява на жизнената сила( Ки cropped-energy-healing-6.jpgили Ци )  да тече безпрепятствено и естествено  в цялото тяло. Укрепва и засилва естествената способност на тялото да лекува себе си и отваря ума, емоциите и духа към възприемане и разбиране на причините, които са довели до заболяването както във физическото, така и в енергийното тяло. Помага ни да осъзнаем нашето съществуване Тук и Сега, както и причинно- следствените връзки довели до затруднения в определена област от живота ни. Търпението, толерантността, любовта стават част от ежедневието ни. Рейки е хармоничен начин на живот, който ни синхронизира с ритъма на Вселената!

Руническо изкуство

 

Думата „Рун а“ означава „прошепнато тайно тайнство“ и коренът й идва от древните земи на Исландия и Германия. Руните са средство за придобиване на знание късаещо скритите сили на природата и правят възможно развитието на възприятията отвъд обсега на физическите сетива. Отваряне към фините измерения на пространството. Руните ни учат как да гледаме на обкръжаващият ни свят, как да бъдем в единение както с нас самите, така и със Земята и ритмите на Вселената. Учат ни да разбираме природата и ние неминуемо променяме отношението си към този толкова прекрасен заобикалящ ни свят, като ставаме негови стопани и грижовни пазители. Руните по ясен начин ни показват връзката между физическото и духовното, вътрешното и външното, проявеното и непроявеното. Чрез изучаване на руническото изкуство може да преминем най-краткият, но пълноценен път за реализиране на  нашите съкровени желания, цели, мечти и житейска мисия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *