Защо звукотерапия?

„Знаете ли, че душата ни е съставена от хармония?“- Леонардо да Винчи
Пеещата купа произвежда невероятни вибрации и звук. Тези красиви тибетски купи заемат важно място в духовните и религиозни практики. Будистките монаси са използвали тези пеещи купи в своите молитви от хиляди години. Тези древни инструменти идват от Тибет, Непал и Индия. Действителната история на пеещите купи е неясна поради нашествието в Тибет от китайската окупация. Някои доказателства обаче сочат, че произходът на пеещите купи датира от Буда Шакямуни ( 560-480г.пр.н.е.)
Използването и популярността на пеещите купи се разпространява в цяла Азия и страни като Китай, Япония и Монголия. Японските и виетнамските будисти също използват тези пеещи купи, за да почитат предците си и да извършат погребални ритуали. Тези купи се използват при медитация, йога, звукова терапия и др.
Пеещите купи имат невероятни лечебни свойства. Те могат да достигнат Тета честоти на мозъчните вълни, свързани с яснота, интуиция и дълбоки медитативни състояния. Горния край на диапазона на Тета мозъчните вълни е жизненоважен за лечението на ума, тялото и духа.
Топ5️⃣ пет предимства на пеещата купа са:
👉Намалява стреса и безпокойството😇
👉 Създава състояние на дълбока релаксация☯️
👉 Подсилва имунната система💯
👉 Подобрява кръвообръщението и притока на кръв❤️
👉Балансира седемте чакри 🕉
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Център за духовни практики-Шармийн

Здравейте, приятели!

След дълго прекъсване Център за духовни практики-Шармийн отвори отново врати.Във все по-натовареното ни ежедневие, често забравяме да обърнем внимание на потребностите на духа и душата. Пренебрегваме сигналите на тялото и се претоварваме. Физическото и духовното ни тяло имат своя лимит на стрес и ако преминем границата, отключваме неразположения, които пречат на душата да върви по пътя на своята еволюция. За да сме в оптимален баланс е нужно да съблюдаваме, както физическото, така и духовното ни здраве. Нашият екип може да бъде полезен в осъзнаването и практикуването на духовни дисциплини, релаксиращи практики, както и обучения в сферата на духовното израстване. Ще се радваме да бъдем заедно по пътя на себеусъвършенстването ни.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Шест години “Система за духовно израстване и лечение“

Така неусетно изминаха 6 години от представянето на книга първа „Система за духовно израстване и лечение,,. Всичко започна като нещо обичайно за човек, занимаващ се с Рейки и други духовни практики, използващи символи. Поредният символ, появил се в пространството, даден в помощ на груповите ни Рейки практики. Но после се появи и друг, и още един, и така в момента има 9 символа.

Оформи се система за работа, която чрез всички символи, позволява да трансформираме енергоинформационни модели, намиращи се в ДНК. Чрез Системата се даде възможност да работим  с тази многоизмерна структура, която съдържа информация  за всичките ни прераждания. И най-важното да се видим като Божествени създания и да осъзнаем нашата сила и възможност за еволюция, основана само и единствено на любовта във всичките й проявления. Разбира се, Учителят Терн даваше насоки за всеки символ и как той се вписва в създадените практики. От началото на 2015 година до момента са проведени хиляди сеанси. Всеки според своето ниво на развитие, получава насоки и възможн

ост за осъзнаване на повтарящи се травматични модели, както и яснота по въпроси, свързани с духовното си израстване. Системата се оказа прекрасен способ за

себеусъвършенстване. С огромна благодарност продължавам да прилагам знанията и не спирам да се вдъхновявам от постигнатите резултати дори и в рамките на няколко сеанса. Благодаря, Учителю Терн, за знанието и изживяването! 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Тишина

Няма да спра да повтарям, че духовността обича тишината! Времето, в което живеем, е много динамично. Променят се принципи, приоритети. И тази промяна не е лесна. Старото статукво се чупи и понякога имаме усещането, че пропадаме в бездна, но винаги се озоваваме на нечии ангелски криле. Всеки един от нас е божествено същество. Съчетание от дух, душа и тяло. Великата тройца, която съчетава висшата божествена сила с материята на прекрасната Майка Земя. Понякога си мислим, че светът в който живеем е толкова сложен, но ако променим фокуса за момент ще видим, че не е така, защото духовността обича тишината! А в тишината е мира, баланса и съвършенството на това, което сме! Тихи, Смирени, Благодарни, Устремени към своето Аз! Благодаря! И няма да спирам да благодаря за всичко, което ме заобикаля! То е моето и носи уроци.  Мога да го променя, ако искам. Всеки може да ги промени стига да повярва, че може да е извън матрицата. Благодря за уроците с любов!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Подкрепи млад талант

Здравейте, приятели!

С огромно вълнение и радост искам в следващите редове да ви споделя за един специален проект, създаден от мен и моя екип от млади и устремени таланти. Ако ми позволите искам първо да споделя моето мнение, колко важно е да се дава възможност за изява на младите хора в България, а и по света, които аз смятам, че имат един различен и творчески изпълнен поглед над нещата, и допринасят изключително много за развитието на културата. Именно поради това, усетих като мое призвание и задача да сформирам един млад, талантлив и творчески зареден екип и заедно да създадем нещо красиво и с кауза, за да не спираме да предаваме доброто по света. И така с много любов и радост ви представям нашето творение – Календар 2022. А сега веднага ще ви кажа какво е специалното в него. Всички красиви снимки, дизайнът, както и всеки детайл в календара са направени от начинаещия фотограф – Кристиян Големечев, творящ с различен и разчупен поглед и улавящ красотата и детайла във всяка своя снимка. Още от обсъждането на идеята до финалния продукт в ръцете ни, толкова се вълнувахме, че трябва да ви предупредя, че календарът е зареден с много положителна, вълнуваща и искряща енергия, но съм сигурна, че няма да имате против да започнете именно така новата година. Каузата, която избрахме да подкрепим е приют за животни, като 1 лев от календара ще се отделя за нея и в края на годината ще внесем сумата от продадените календари и ще качим снимка от платежното. Чрез този проект, бих искала да вдъхна надежда и устременост към младите хора в България, а чрез каузата, бих искала заедно да направим дарение от сърце за прекрасните животни от приюта и всички хора, които се грижат за тях те да са добре, да получават необходимите за тях грижи и да им намират любящ дом след това. Искаме от сърце да благодарим на всеки, който реши да се включи и да закупи календара, за нас това наистина означава много. Благодарим за доверието!

При желание да ни подкрепите и да поръчате календара, за Вас или за подарък, моля пишете на лично съобщение. А ние се заемаме да доставим, до място удобно за вас, на 20.12.2021г. (Игнажден), за да Ви донесем късмет, а и за да спестим всички допълнителни такси за превоз! * 1 лев от всеки календар отива в подкрепа на животните от Animal Rescue Sofia! Благодарим Ви!
И нека всеки влезе в дома си на този светъл ден, хванал в ръка творението на млад деец и да изпълни годината си с любов и изобилие.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Лятно слънцестоене 2021г.

Здравейте, приятели!

Вече сме под влиянието на настъпващото лятно слънцестоене. Това е най-високата точка в годината на душата. Време за пробуждане на духовността ни. Фините светове ни докосват по такъв начин, че да осъзнаем нашата божественост и да постигнем баланса между мъжкото и женско начало, за да се възроди божественото дете в нас. Дава ни се възможност за поставяне на ново начало. Физическото, етерното, астралното, менталното и духовното ниво се синхронизират с биополето на земята три дни преди слънцестоенето , както и в деня на настъпването му. Активирането на новото енергийно тяло, което вече все по-ясно се вижда в човешките аури става много по-лесно през този период и би било прекрасно да се свържем активно с него. Така ще работим по-лесно с потенциала, който носим в себе си. Може да постигнем необходимата ни хармония и баланс и това ще се отрази във всеки аспект от живота ни.

Когато Слънцето навлезе в знака Рак се дава начало за възраждане на божественото женско начало в нас. Езотеричният владетел на Рак е Нептун. Планетата на посвещението и възраждането. Юпитер също влияе върху нас, като ни помага да осъществим връзка между физическото и духовното. Разширява енергиите на етерното ни тяло, като дава възможност за вдъхновение и творческо израстване. Луната управител на Рак влияе най-силно на физическо ниво. Като символ на физическата енергия и зареждане. Може да включим нови физически дейности в ежедневието си.

Основната ни задача през този период на годината е да поддържаме равновесието на противоположностите в нас. Отново фокусът е насочен навътре. Самоанализ, работа по ограничаващи модели и разгръщане на потенциала ни. Така може да бъдем в синхрон както със себе си така и с всичко и всеки около нас. Вървим по пътя на нашата еволюция във възход по спиралата живот!

Прекрасно лято и успех във всяко начинание!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Из „Дневника на един маг“

Тъмно е! Пълен мрак! Така се усещаш ! Изоставен…Но тръгвааш напред! Изостряш сетивата си и анализираш това, което преминава през теб. А то е много различно от всичко, което е преминавало през теб до сега. Имаш усещането за размах, величие. Нещо се променя.. Някъде там го долавяш, но не съвсем. Много далечен повей, но толкова силен, че безрезервно вярваш на това усещане! Чакал си го! Ти си, но не си ти..Странно..В своето тяло си , но това твоето тяло ли е.. Какво се е променило? Целият ти свят, цялата реалност.. Боже, това е толкова ВЕЛИКО… Ти летиш някъде там в пространството! Разперил си крилата си и си в цялото, а това те кара да бъдеш блажен…. Блаженни са вярващите… Тук и Сега е толкова красиво да вярваш, че си важна част от света, че си цял, единен… че си себе си. Тоест, това, което Твореца е заложил в теб… Любовта си! Раздай тази любов! Бъди Твореца в живота си! Това е велико начинание и колкото и да е трудно идва изгрева! Винаги идва! И ние се там в очакване на изгрева, за да ни донесе тази нежност, от която имаме нужда и да продължим да светим! Винаги светим.. Къде по-силно, къде по-слабо, но светим. Ние сме част от всичко, което е! Ние сме част от Бога! Как може да страдаме тогава…. Та ние сме щастливци да сме тук и сега! Горе главата и смело напред! И в най-тъмното има светлина! Само вярвайте, мили хора! ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Аз съм!

Здравейте, приятели!

Дойде време на изпитания. Време, в което да покажем това, което сме учили последните двадесет години. Време на висша духовност. И интензитетът на тази вибрация ще се увеличава все повече. Представете си, че карате сърф и сте на върха на вълна.  Една от най-високите вълни, на която сте се качвали. Какво е усещането? … Няма очаквания, само изживяване в момента, тук и сега! Адреналинът е на макс… Чувстваме се невероятно добре. На ръба! Сега сме на ръба! Ако държим това усещане, че сме живи и дишаме и се разгръщаме, все повече и повече, и сме в пълен контакт с нас и с вселената,  с Бога в нас… ще създадем реалност! А реалност може да създадем, ако разгърнем потенциала си. Това, което е заложил Бога в нас! Тогава сме велики и единни! Тепърва ще усещаме щастието си от това обединение. Урокът на нашето съвремие. Но…само чрез усъвършенстване на качествата – приемане и смирение! Започваме работа в тишина! Тишината в нас!

С Любов и Светлина!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

„Из дневника на един маг“

Моят свят, не е този! Аз съм тук за малко! Мъката по това, което съм е толкова силна, че блокира сетивата ми… Аз съм тук за малко…Този свят е толкова жесток! Не разбирам агресията! Не разбирам жестокостта между хората, не разбирам надпреварата…Не разбирам значението на израза: „На всяка цена”… Толкова е тъжно. Душата ми плаче. Тя е по детски ранима. Впечатлява се от сълзите на хората, впечатлява се от сълзите на животните, от мъката и от страданието. Някъде там има един друг смисъл, един велик завет, който ние поради някакви причини сме забравили, и той гласи: „Не вреди, Бъди добър, Бъди себе си!“. Толкова ли е трудно да отгърнем този тежък плащ, лежал на плещите ни хиляди години?! Ами ако отворим сърцето си и си позволим да изпитаме радост?! Това лошо ли е? НЕ…Разбира се, че НЕ…Толкова е красиво. Като валс. Тази енергия те носи в пространството и си мислиш, че нищо друго не съществува в този миг. Само ти и Бог! Толкова е велико! Ти си в едно цяло с Твореца! Ти си в прегръдките Му! Наслади се! Този миг е неповторим! И всичко около теб е Любов! Ти си Любов! Добре дошъл в новия свят! 🙂

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Честита Баба Марта в парадигмата на 2020година

Днес 1.03.2020 г. честваме Баба Марта и прошка. Колко символично, но само ако сме отворени към знаците, идващи от …някъде там… от фините светове..от нашите предци. Нека сега си представим, че се разширяваме и усещаме „неща”, които до момента не сме си и мечтали да усетим! Това на което сме свидетели е нещо уникално и неповторимо, но тази визия може да имаме само и единствено ако се издигнем над ежедневието си и това, което се случва в живота ни. Само ако бъдем отворени към посланията, идващи непрестанно към нас. А какви са тези послания?! Е, това ще каже всеки за себе си… Много от нас изпадат в ситуация без значение от качествата й. Но всяка ситуация е като част от поредния урок. Част от това, което е най-важно, за да направим големия скок. Е да, може би този скок за някой е като подаден къшей хляб или като подадена ръка на някой паднал… Покълване на емоция, която никога не сме изпитвали или дълбок вътрешен катарзис чрез който виждаме света по друг начин. Ами ако се събудим и усетим чрез всичките си сетива, че нещо се случва, дали ще потиснем това усещане или ще му дадем воля? И дали ще послушаме сърцето си или ще му кажем:“О, не!….Това не е истинско! Такова усещане не може да съществува.“

Ами, какво ще стане ако само за миг или два си позволите да усетите света…. Това, което е във вас, вътре дълбоко, спящо и потиснато…. Какво ли би станало… Ами, ако кажете „НЕ!“ на това на което сте казвали „ДА!“… само, за да угодите на някой друг, но не и на себе си… Ами, ако решите да станете, да се издигнете над  дребните битовизми… Да, това не сте вие, а вашият страх…. Ами, ако решите да пуснете страха от себе си и да кажете силно „ДА!“ на това което сте….. Да покажете качествата си по най-добрия начин и тези ваши качества да докоснат други, които нямат силата да проявят себе си….Това е усещане… Мили хора…. Само за момент, ако си позволите да отворите сърцата си без страх, че ще бъдете наранени или уязвими, ще видите свят в който съществува друг ритъм…. А ние всички се стремим към този ритъм! Дори нямаме търпение!…Но Твореца ни учи на Любов и това е най-важният урок в живота ни, защото любовта е приемане, търпение, радост, милосърдие, мъдрост! Любовта е всичко, което Е!

Днес връзваме мартеници. Бели  и Червени! Какво ли иска да ни каже Твореца? Дали не е да пуснем миналото си и да продължим напред? Дали не е да Благодарим на рода си за всички уроци и да продължим напред? А дали не е да работим усърдно върху себе си, за да оставим бремето и да продължим напред? А дали посланието не е да обединим нашата духовност с нашата материя, да пречистим материята и да я подготвим за нашата духовност, която предстои, и да направим уникалния скок…. А след скока ще бъде само Любов…. Тоест, това което сме! Дали си заслужава? Бих казала смело „ДА!“. Навлизането в нашия вътрешен свят е велико начинание и води до големи резултати! Все пак, да не забравяме, че сме тук на тази прекрасна планета, за да вървим напред и нагоре по спиралата на еволюцията с БЛАГОДАРНОСТ!

Честита баба Марта, по начина, по който са заложили нашите предци!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Новата 2020 година и работа със светлинните ни тела чрез св. Стефан

Здравейте,приятели!

Новата 2020 година започва с големи предизвикателства за всеки един от нас и за човечеството, като цяло. Майката Земя напомня за себе си и вече доста настойчиво ни побутва по пътя на собствената ни еволюция. Знаете, че всички сме свързани , като един жив организъм и ако някой страда без значение в коя част от планетата, то тази болка рефлектира в нещо или някой в тотално срещуположна част на земята. И колкото по-съсредоточени сме в себе си и пътя по който вървим, толкова по-щастливи и уверени ще бъдем. Здрави и изобилни, за да проявяваме творческия си потенциал. Грижейки се за себе си се грижим за единното цяло.  Молейки се в църквата св. Стефан (Болоня), получих следната информация, която ще споделя с вас. Лично аз бях много щастлива да разбера за новите възможности, които ще се предоставят за работа с нашите светлинни тела. Това е моя мечта от много години и ето, че настъпи момента на реализацията й.

Идва време на дълбока трансформация, която ще докосне всеки човек, бил той готов или не за тази промяна. В зависимост от  разгръщането на всеки до момента, се проявява промяната, като дълбочина. Всеки ще общува съзнателно със своето светлинно тяло до такава степен, че да получава нужната информация, за да постигне все по-големи нива на еволюция. Хода на тази трансформация вече е факт. Човечеството е изправено пред най-големите си страхове, за да може да ги отработи, а то е свързано с разгръщане на пластове, в които има стари форми на страх, гняв, омраза, ненавист. Наблюдава се  откъснатост от Твореца и безтегловност в следствие нарушената връзка с Майката Земя. Колкото по-силна връзка имате с духовните източници, толкова по-голямо ще бъде израстването. Светлинното тяло е система, която древните адепти много добре познават. Сега е време да се докоснете до нейните ползи, за да може духа да ликува в светлината на Бога. Имате пълен достъп до този светъл източник. Само поискайте и ще ви бъде дадено.

Амин!

Св. Стефан

1.01.2020г.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Аз създавам своята нова реалност

Нека да започна днес, своето ново начало. Всъщност поредното. Светът ми се променя ежедневно. Връщайки се назад във времето виждам толкова значими промени в мен, в живота ми в Земята. И това е напълно естествен ход в еволюцията ни. И колкото повече наближавам края си, аз се изпълвам с огромна благо-

дарност за всеки изживян момент. Преживявам отново радостите си, щастието си… Боже, колко красиви моменти! Преживявам и мъките си, страданието си! Благодаря безкрайно на Бог за тях ! Чрез тези изпитания аз израснах. Станах по-мъдър/а. Разбирам света по- ясно. Сега аз съм устремен/а напред , помнейки всичко. Желая да разгръщам нови светове, да изживявам своите уроци. Да бъда все по-разбиращ/а и все по- толерантен/а, все по-добър/а. Аз виждам свят изпълнен с добродетели. Свят, изпълнен с взаимопомощ и любов между хората. Творчески свят, в който всеки развива себе си.  Дарява и е даруван. Живее в нужното му изобилие. Хармоничен и балансиран свят, изпълнен с уважение. Аз виждам един свободен свят, изпълнен със свободни хора. А хората виждам усмихнати, ведри. Търсещи и намиращи. Духовни . Виждам сляти сродни души и пламъци близнаци, които създават светове, изпълнени с любов. Най-висшата и чиста сила. Безусловната  Божествена Любов. Аз започвам своето ново начало, изпълнен/а с тази Безусловна любов, изпълнен/а с благодарност и с устрем към новите начинания. Аз избирам да ценя божественото в себе си и да съм свободен/а в изборите си!  Уважавам и се прекланям пред делото на нашите предци. И знам, че всички Висши Светли Сили са с мен. Това е моята реалност. И я избирам за моето ново начало!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail