Новата 2020 година и работа със светлинните ни тела чрез св. Стефан

Здравейте,приятели!

Новата 2020 година започва с големи предизвикателства за всеки един от нас и за човечеството, като цяло. Майката Земя напомня за себе си и вече доста настойчиво ни побутва по пътя на собствената ни еволюция. Знаете, че всички сме свързани , като един жив организъм и ако някой страда без значение в коя част от планетата, то тази болка рефлектира в нещо или някой в тотално срещуположна част на земята. И колкото по-съсредоточени сме в себе си и пътя по който вървим, толкова по-щастливи и уверени ще бъдем. Здрави и изобилни, за да проявяваме творческия си потенциал. Грижейки се за себе си се грижим за единното цяло.  Молейки се в църквата св. Стефан (Болоня), получих следната информация, която ще споделя с вас. Лично аз бях много щастлива да разбера за новите възможности, които ще се предоставят за работа с нашите светлинни тела. Това е моя мечта от много години и ето, че настъпи момента на реализацията й.

Идва време на дълбока трансформация, която ще докосне всеки човек, бил той готов или не за тази промяна. В зависимост от  разгръщането на всеки до момента, се проявява промяната, като дълбочина. Всеки ще общува съзнателно със своето светлинно тяло до такава степен, че да получава нужната информация, за да постигне все по-големи нива на еволюция. Хода на тази трансформация вече е факт. Човечеството е изправено пред най-големите си страхове, за да може да ги отработи, а то е свързано с разгръщане на пластове, в които има стари форми на страх, гняв, омраза, ненавист. Наблюдава се  откъснатост от Твореца и безтегловност в следствие нарушената връзка с Майката Земя. Колкото по-силна връзка имате с духовните източници, толкова по-голямо ще бъде израстването. Светлинното тяло е система, която древните адепти много добре познават. Сега е време да се докоснете до нейните ползи, за да може духа да ликува в светлината на Бога. Имате пълен достъп до този светъл източник. Само поискайте и ще ви бъде дадено.

Амин!

Св. Стефан

1.01.2020г.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Аз създавам своята нова реалност

Нека да започна днес, своето ново начало. Всъщност поредното. Светът ми се променя ежедневно. Връщайки се назад във времето виждам толкова значими промени в мен, в живота ми в Земята. И това е напълно естествен ход в еволюцията ни. И колкото повече наближавам края си, аз се изпълвам с огромна благо-

дарност за всеки изживян момент. Преживявам отново радостите си, щастието си… Боже, колко красиви моменти! Преживявам и мъките си, страданието си! Благодаря безкрайно на Бог за тях ! Чрез тези изпитания аз израснах. Станах по-мъдър/а. Разбирам света по- ясно. Сега аз съм устремен/а напред , помнейки всичко. Желая да разгръщам нови светове, да изживявам своите уроци. Да бъда все по-разбиращ/а и все по- толерантен/а, все по-добър/а. Аз виждам свят изпълнен с добродетели. Свят, изпълнен с взаимопомощ и любов между хората. Творчески свят, в който всеки развива себе си.  Дарява и е даруван. Живее в нужното му изобилие. Хармоничен и балансиран свят, изпълнен с уважение. Аз виждам един свободен свят, изпълнен със свободни хора. А хората виждам усмихнати, ведри. Търсещи и намиращи. Духовни . Виждам сляти сродни души и пламъци близнаци, които създават светове, изпълнени с любов. Най-висшата и чиста сила. Безусловната  Божествена Любов. Аз започвам своето ново начало, изпълнен/а с тази Безусловна любов, изпълнен/а с благодарност и с устрем към новите начинания. Аз избирам да ценя божественото в себе си и да съм свободен/а в изборите си!  Уважавам и се прекланям пред делото на нашите предци. И знам, че всички Висши Светли Сили са с мен. Това е моята реалност. И я избирам за моето ново начало!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Учителят Терн относно 20.02.2019г. Предстоящи промени.

Здравейте, приятели!

Днес 20.02.2019 година е много важен и преломен момент за цялото човечество, за всяка една индивидуална душа дошла на Земята, за да постигне своето себеосъваршенстване. Момент, в който всеки минава през своите равносметки, своите мисли, мечти… Това, което е било някога и това, което е сега. От този момет натам… Учителят Терн даде своето послание…

Приветствам ви мои мили деца… деца на революцията…деца на прехода…. Вие сте воини на Светлината, дошли в толкова важен момент от развитието на Майката Земя и Вселената като едно цяло. Навлизате в един от най-възловите етапи от развитието на Земята и всички нейни обитатели. От този момент до лятното слънцестоене има време, в което всеки един от вас ще покаже… изяви своята индивидуалност. В какъв аспект ще е нюанса зависи от индивидуалния път на всяка една душа и от еволюцията извършена до момента.  Дали тя е постигнала напредъка, за който е мечтала или се е загубила някъде в дебрите на материализма, оплетена в собственото си его… Сега ще проличи… Този толкова важен момент за равносметка бие по вратите на вашия индивидуален път. Къде се намирате по него? Това ли е мисията Ви… ? Вашите желания, къде са те?  И до каква степен съумяхте да запазите своята индивидуалност… Не.. тук няма упрек! Няма обвинения… Има само чиста Божествена и безусловна любов. Безкрайна любов към всеки ваш брат…сестра…. Опитайте се да видите живота през всяка индивидуалност и ще откриете болезнената липса на любов към Вас самите… И знаете…със сърцето си го усещате, че ако се осмелите да подадете ръка ….на себе си….ще откриете нов свят, нова реалност, в която съществува баланс във всичко заобикалящо ви и само чиста божествена любов. Ще пребивавате в пространство на светлина, а светлината разтваря всеки страх, несигурност. Всяка негативност се трансформира, докосвайки се до вашите устреми. Предстои момент до лятното слънцестоене, в който всеки ясно и индивидуално ще заяви себе си. И с разгръщането на вашите най-лични потребности ще се достигне до момента в който развитието ви ще даде възможност да се извършват нужните проекции… Дерзайте, мили деца на светлината…. Дерзайте! И бъдете благодарни за тази възможност… Всеки ден благодарете на себе си, Вселенските учители, благодарете на Твореца за възможността да сте ТУК и СЕГА! Духовният свят никога не е бил в тази активност, както сега. Всеки един духовен водач е до поверената му душа в пълна бойна готовност. Този период няма да е лесен. Предстоят избори…важни избори за всеки и спрямо тези избори душата ще поеме по своя път. Ако изборите са да се развиват добродетелите, да пребъде чистото любящо отношение душата ще направи своя скок. Ако пък продължават задкулисните игри… интриги и злословене, душата ще поеме по друга своя вероятност. И няма лошо. Всеки прави своя избор и носи отговорността за това. Дерзайте, мили деца и се борете за светлината в сърцата си!

С любов!

Терн 20.02.2019г.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

О, Архангел Габриел,

Ти, който си пратеник на Бога,

За да ни утешаваш и възвестяваш с добри новини,

Чуй думите ми – тези, които излизат с чистота и смирение от съзнанието ми.

Моля те, помогни ми и дай отговор на въпросите ми.

Разреши всички мои проблеми и терзания, и дай покой на духа и тялото ми!

Ако, Архангеле Габриеле,

Ти – сила небесна, считаш че се нуждая от себеподобните ти Архангели,

Моля те, извикай на помощ и тях, за да стоплите и зарадвате дните ми!

Архангел Габриел,

Думите ми са силни,

Молбата ми е гореща,

Но нека бъде волята ти,

Нека бъде царството ти!

Амин!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Системата за Духовно израстване и лечение в 2018 година

 

Здравейте, приятели!

Безкрайно съм щастлива да споделя резултатите от лечебните сеанси проведени през 2018 година по Системата за духовно израстване и лечение. Водена от напътствията на Съвета на Учителите и Учителя Терн проведох повече от 600 сеанса. Мога да кажа, че съм удовлетворена от резултата, както и хората на които бе проведен той. И през тази година Системата се развиваше. Дадоха се още 4 символа, като последния символ е специализиран в лечението на страхове от всякакъв порядък. Дойде момента, в който да се освободим от оковите на страха,

да премахнем всички ограничаващи ни модели и да дадем воля на нашата творческа същност. Това е и основната цел на Системата. Разгръщане на потенциала чрез развитие на творческата ни същност. Можем да управляваме съзнателно своя живот. Е, както винаги осъзнаването е на предна позиция. Да бъдем осъзнати във всеки момент от живота си за това, което ни се случва…защо , как, по какъв начин. Да държим съзнанието си будно и да управляваме, но съзнателно. Нещо не ни харесва в живота ни? Нека го променим чрез осъзнато решение. Имаме желание да се изявим в определена област? Нека го постигнем, отново чрез осъзнат избор. Може да управляваме живота си, отново чрез осъзнат избор. И промяната започва от нас. Не е нужно да чакаме промяна отвън, за да се случи чудото в нашия живот, защото ние сме чудото. Имаме пълната сила и подкрепа да започнем тази промяна. Системата само подсилва вкуса, подпомага случването на чудото. Улеснява пътя ни. Ако ни се дава един духовен инструмент за работа, защо да не го използваме?

И продължаваме пътешествието през 2019 година с нови насоки, изживявания, нови чудеса. В навечерието на Рождество Христово пожелавам на всички дълбоко обновление, израстване, безкрайна радост и щастие. И нека благодатният огън на любовта идващ от сърцето на Бога да пребъде във всяко човешко същество! Нека се пробуди смирението и разбирането и всеки един от нас да може свободно да подаде ръка на своя брат или сестра! Да бъдем изобилни във всички нива на духа ни!

Прекрасен празник на душата! 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

„Дар от природата“ – Енергиен рол он

 

Здравейте, приятели!

Представям ви новият енергиен продукт, рол он „защита“ и „любов“. Те са заредени по Новолуние със звук, мантропеене, Рейки и кристали. Съдържат базови масла от бадем, жълт кантарион, макадамия и гроздови семена, ароматни етерични масла подбрани според спецификата на рол она.

Рол он “ Защита“ е създаден, за да отблъсне негативната енергия от заобикалящото ни пространство. Да активира и подсили защитния режим на аурата ни в случай на нужда. Да отблъсква мрачни мисли от нас или от околните. Да неутрализира енергийни нишки насочени към нас. Нанася се в основата на китките, зад ушите, тила, слепоочия, чело, глезени ( не е нужно да поставите маслото на всички изброени места. Използвайте интуицията си. ) Активира 1 ва, 2 ра 3 та чакра.

Рол он “ Любов“ е създаден, за да внесе в ежедневието ни прилив на Милосърдие, Състрадание, активира връзката ни с Всичко около нас и осъзнаване на тази връзка чрез Божествената Любов. Събужда Любовта към нас самите! Зарежда ни с вдъхновение, позитивизъм и хармония във взаимоотношенията. Нанася се върху тимусна жлеза. Активира 4 та 5 та, 6 та чакра.
18236531_1806877249451970_1514730106_o

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Масло от жълт кантарион

 

 

IMG_20170131_130850

Масло от Жълт кантарион

Помага при депресии, умора, първи признаци на простудни заболявания. Улеснява зарастването на рани. Действа нервноуспокоително, противомикробно, пикочогонно, противоглистно. Използва се за вътрешно и външно лечение.Маслото от жълт кантарион има пагубно въздействие на патогенните микроорганизми, устойчиви на действието на антибиотици. Ненадминати по своята ефективност са качествата на Жълтия кантарион против травми и изгаряния, при ревматични заболявания и подагра както и регенериращата му способност. Червеното масло е ефективно също при травми, рани, акне, синини, загнояване, продължително незарастващи рани, херпес и екземи.То притежава спазмолитично, успокояващо, антисептично и противовъзпалително действие. Има свойства да отпуска гладката мускулатура на жлъчните протоци, кръвоносните съдове, червата и пикочопроводите, което облекчава отделянето на жлъч, ликвидира застойните процеси в жлъчката, възстановява перисталтиката на червата и повишава диурезата.Компресите с червено масло имат обезболяващо, разнасящо, противовъзпалително и регенериращо действие, поради което ги прилагат при мастити, мастопатии, нацепени зърна при кърмачки. Биомасло от жълт кантарион се препоръчва за омекотяване и възстановяване на епидермиса и за възвръщане на неговата еластичност и заличава неприятните и грозни белези от акне. Същевременно то представлява идеална основа за разтваряне на етерични масла за грижа за тялото и лицето, както и за косата.Вътрешното приложение на маслото от жълт кантарион способства укрепването на стените на капилярите, подобрение на венозното кръвообращение и кръвоснабдяването на някои вътрешни органи. Съдоукрепващите качества на жълтия кантарион помагат при кръвоизливи, тромбози, атеросклероза. Той усилва секреторната активност на органите на храносмилането, като предотвратява  метеоризъм и миризма от устата. Масло от био жълт кантарион се използва в чист вид или смесено с други растителни масла.

Употреба:

  • Грижа за тялото: 3 до 5 капки
  • Грижа за лицето: 1 капка
  • Маска за коса: 2 капки
  • За локална употреба: 5 до 15 капки /две чаени лъжички на ден, преди хранене/

Противопокоазания: да не се използва от бременни

Цена: 20 лв. 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Енергийни спрейове „Дар от природата“

Енергийни спрейове „Дар от природата“

Божествено начало

img_20161008_002627Божествена защита

Медитация.

Тази серия спрейове е предназначена да подпомага нашето духовно развитие като пречиства средата, в която сме, въвежда ни в състояние на медитация и дава заряд за досег до нашето божествено начало. Помагат ни да постигнем вътрешен баланс и хармония. Те съдържат 100% био продукти: етерични масла, розова вода, миро, тамян,  комбинирани така, че да въздействат върху емоционалното ни и психическо състояние. Помагат на мозъка да се освободи от мислите и да е готов да потъне в тета ниво, за да се докоснем до нашата вътрешна сила, чистота и възможности. Да направим контакт с духовните ни водачи и учители и да получим посланията им. Спрейовете са структурирани по време на медитация с енергията на Учителите и са  кодирани да спомагат духовния процес с помощта на Терн- наш водач в дебрите на Системата за духовно израстване и лечение. Също така е използван звука на тибетска купа и цимбали за хармонизиране с енергиите на Земята и Небето. Спомагат за почистване на аурата. Тонизират и събуждат чувство на лекота и сила.

Божествено начало

 

Етеричните масла са така подбрани, че да създадат защитна среда, в която да бъде активирана светлината. Чрез създадената вибрация се задействат и пречистват втора, трета, пета и шеста чакра. Открива се възможност за изява на творческия потенциал, комуникацията с финия свят около нас, достигане до подсъзнанието ни и активна връзка между него и нашите съзнателни действия. Завръщаме се към нашата изначална същност и имаме възможността да се докоснем до съзидателната енергия на Твореца- Баща  и любящата такава на Майката Земя. Разговора с нас самите става лесен и естествен. Процеса на себеопознаване се активира и е възможно да осъзнаем себе си такива каквито сме . Да се обичаме и изпълваме с  любяща енергия от нас самите към нас самите. По този начин се хармонизират всички чакри, балансира се мъжката и женска енергия. Спомага за осъзнаване на заложбите ни и тяхното реализиране, както и за откриване на мисията ни.

Цена 20 лв. (50мл.)

Божествена защита

Комбинацията между типични български и бразилски етерични масла, както и божествената роза спомагат за създаването на спрей, който създава защитна среда около нас заедно с активната енергия на нашите ангели –хранители. Тези аромати ги призовават и карат да създадат защитен кръг, за да бъдат елиминирани негативни енергийни модели , негативни мисли и прилепвания на негативни същности, който имат паразитен характер. Чрез използването на спрея се  създава чиста среда, в която може да извършваме както ежедневните си занимания, така и на местата, който използваме за отдих и интимен контакт. Активна защита на втора, трета и четвърта чакра.

Цена 20лв. (50мл.)

Медитация

С помощта на този спрей може лесно да се премине в медитативно състояние като същевременно се създава защитена среда, в която може да се извърши всеки един медитативен или релаксиращ процес. Също така спомага за отдих на ума от неспиращите мисли и същевременно създава състояние на сигурност и увереност в действията. Спомага за духовни видения и улеснява диалога между нас и Духовните ни водачи.  Удачен за използване при всяка духовна работа, моменти на релаксация. За снемане на стреса. Създава среда на мир и покой. Балансира всички чакри. Спомага при опроводяването на по- висока вибрация на енергиите.

Цена 20 лв. (50мл.)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Честит рожден ден на книгата

 

Скъпи приятели,
Имам удоволствието да Ви представя готовата вече книга и приложените към нея дискове с лечебни практики на „Системата за духовно израстване и лечение“. Повечето от Вас знаят, че работя по „Системата“ близо две години вече. Проведените групови практики, както и лична опитност показаха много добри резултати, в следствие на което, а и по препоръка на Учителя Терн  предприех популяризиране на получената информация. Идеята е всеки сам да има възможност да работи по собственото си израстване и еволюция. Представянето на това издание ще бъде на 29.09.16г. (четвъртък) от 18:30 часа в „Центъра за духовно развитие“ на ул. Ами Буе 10а. img_20160920_150203Заповядайте!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Кой каза, че доброто е умряло…?

 

Мили хора, днес станах свидетел на толкова прекрасен акт на доброта! В днешния дъждовен ден и мрачен следобед изгря слънце в душата ми. Пътувайки в градския транспорт, загледана в стичащите се капки дъжд по предното стъкло на тролейбуса се отварят вратите на поредната спирка и се качва младеж на видима възраст 13-15 години. Заема предната седалка, вади мобилният си телефон и потъва в някаква комуникация…До тук обичайното, но поредната спирка наближава и вратите се отварят. Подава се част от главата на мъничка възрастна жена, която се опитва с огромно усилие да се изкачи на стъпалото заедно с огромната си торба пазар. Преди да направя  каквото и да е движение, за да помогна  момчето пред мен скача, взима торбата и помага на жената да се качи и  отстъпва мястото си. Видимо трогната жената благодари, прави място на момчето до нея( той отказва, разбира се ) и след кратка пауза започват да водят  разговор за ежедневието. Гледам ги отстрани. Толкова мили, усмихнати,…13 годишен младеж и около 70 годишна жена водят разговор, а аз гледам какви прекрасни енергии на доброта и чистота лъхат. Толкова щастлива бях! А кой каза, че добротата е умряла…? Тя съществува вътре в нас. Прави ни същества изпълнени с любов, милосърдие и състрадание. Подсеща ни, че сме човеци готови да подадат ръка на нуждаещ брат или сестра, майка или баща…На тази прекрасна планета е съществувало добро, съществува сега и винаги ще е така! Благодаря на тези мили хора за прекрасната емоция, която изпитах благодарение на тях! Аз съм убедена, че тази случка не е изолиран факт, а ежедневие!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Защо отново за…Кармата?

 

Болезнена тема за много хора и толкова много информация, а все още се питаме „ Що е това карма? и… Има ли почва в нашето ежедневие?„ Сложна терминология, понякога стигаща до академични  висоти погледнато от една страна, но от друга стои толкова елементарно и просто ориентирането ни в тази причинно-следствена връзка. А дали не ни е угодно като щрауса да си заровим главата в земята, чакайки да отмине нещото и да си отдъхнем, че не сме ,,засегнати,, от случващото се…Дошло е време за работа и  всеки малко или много да си даде равносметка за изживените травми, за емоционалните терзания, за трудностите в материята и да бъде честен единствено пред себе си , за да има възможност да достигне до дълбините на духовната си същност и да се завърне към дома. До зрънцето истинност и всеобхватност. Дошло е време, в което човека да развие и разгърне своята огромна идентичност и да си даде сметка за неограничените си способности на съtablet snimki 992творец и участник в един огромен еволюционен скок касаещ не само духовното израстване на душата в тази инкарнация, но и израстването на нашата Майка Земя. За мен кармата е процес на осъзнатост, еволюция. Кармата е и толерантност и уважение. Любов към ближния. Протегната ръка за помощ към всеки и всичко, но първо към себе си. Оказва се, че е толкова трудно да проявим тези качества към нас самите. Очакваме да ни обичат, когато ние се мразим, очакваме да ни уважават, когато ние се потъпкваме, очакваме да ни оценят, а нашата самооценка къде е? Все сме в очакване на нещо добро да ни се случи, а ние къде сме и какво правим за себе си, за да се случи нещото?  Чакаме отвън да ни потупа шефа по рамото, да ни похвали някой, а отвътре все празно, едно пусто такова…Защо ли? И сега се връщаме отново към кармата. Това не е лоша дума. Кармата ни учи да се обичаме – нас самите и да проявяваме тази любов към всеки и към всичко, което е около нас. Към всяко живо същество! Кармата е Любов! „Поискайте и ще ви бъде дадено.“ Търсете и ще намерите! Следвайте интуицията  и анализирайте страховете си без чувство за вина. „Обработвайте“ собственото си пространство, за да бъдете преизпълнени с любов както за себе си, така и за всички около вас!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 минути за хармонизиране и балансиране…с музика

 

Настанете се удобно. Релаксирайте за няколко минути, като си поемате дълбоко въздух, задържате за няколко секунди и издишайте. Езика е опрян в небцето. Представете си, че сте на някое любимо място… и оставете музиката да ви води. Дишайте спокойно и равномерно. Тази кратка медитация ще възвърне спокойствието, ще хармонизира и балансира енергиите около вас и ще ви изпълни с благодарност към заобикалящият ви свят. Приятна медитация! 🙂10398101_1396858237120542_649032643813995780_n

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail