Услуги

the masters   – Консултация по имейл
 • Отговор на 3 въпроса по интересуващи ви теми! За коректен отговор е нужна дата, месец, година на раждане, три имена и конкретни въпроси на st.ferdinandova@gmail.com
 •  Плащането може да бъде извършено чрез Easypay по посочен от нас клиентски номер (КИН) :  4667461287- Станислава Кирилова Фердинандова. Номерът е по микро сметка и е нужен личен документ, за да може да се направи превода.
 • Отговор до 3 работни дни след превеждане на сумата. Цена 30 лв.
– Рейки сеанс ( Традиционно усуи рейки)

Енергиен сеанс, който балансира, хармонизира и лекува всички аспекти на човека ( тяло, ум, емоции и дух ). Рейки е безопасна лечебна техника чрез полагане на ръце. Тя представлява духовна енергия, вибрираща с много висока честота. Изчиства и балансира чакрите, укрепва енергийните пътища, което позволява на жизнената сила да тече безпрепятствено и естествено в цялото тяло. Укрепва и засилва естествената способност на тялото да лекува себе си. Усилва имунната система.

       .Продължителност на сеанса – около 40-50 мин. Цена 40лв.

– Каруна Рейки Сеанс

Каруна от санскрит означава Състрадание, Състрадание идващо от Безусловната Божествна Любов. Каруна Рейки показва нови хоризонти пред личното ни развитие и лечителски способности. Каруна ни дава голям набор от „инструменти“ за дълбоко и кармично лечение на житейски ситуации (физически, емоционални и ментални травми).Системата Каруна Рейки е създадена от Уилям Ранд. Произлиза от Усуи и Тибетско Рейки и ги надгражда. Каруна рейки:

 • лекува на кармично ниво- травми от миналото и остарели подсъзнателни модели
 • освобождава ни от блокажи, помага ни да приемем, обикнем и излекуваме „тъмната страна“ в себе си
 • лекува на клетъчно ниво, помага при лечението на кисти, тумори и т.н.
 • учи ни да бъдем състрадателни към себе си и към другите
 • помага ни да слеем нашия Висш Аз с низшия Аз
 • помага ни да разберем, че винаги сме точно там, където трябва да бъдем
 • Продължителност на сеанса 40-50 мин. Цена 40 лв.
– Лечебни сеанси по Система за духовно израстване и лечение

Лечебните сеанси включват три практики. Първата практика се състой от активиране на лечебен процес (в духовните пластове на ДНК) включващ сферата на личните взаимоотношения, здраве, материално състояние, духовно развитие. Осъзнаване на стари модели и тяхното преодоляване по най-лекият и здравословен начин за всеки. Втори сеанс активира процес на лечение на лична и родова карма. Третият процес включва лечение от момента на зачатие и ембрионално развитие, тъй като всеки един от нас подсъзнателно следва модели на поведение придобити по време на вътреутробното си развитие. Тези модели пречат при изпълнението на мисията на душата, като блокират потенциала й.

        Продължителност на сеанса – 40 -50 мин. Цена 40 лв.

– Прана лечение

Прана е тази жизнена енергия, която поддържа тялото живо и в състояние на добро здраве.  Лечителят излъчва прана или жизнена енергия или дъх на живота към пациента и по този начин го лекува.

        Продължителност на сеанса- 20–30 мин. Цена 20лв.

– Индивидуални консултации относно личностно израстване

Чрез навлизане в личните Акашови записи и ясновидски възможности, може да получите насоки в своето духовно и професионално развитие, проблемни ситуации, семейство. Консултациите са по конкретна тема или въпрос.

       Продължителност на консултацията –  30 мин. Цена 40лв.

-Астрологична консултация

Тенденции през текущата година включващи сферата на личен живот, материално състояние, здраве, професионално развитие, творчески потенциал, обществени контакти и проекти, духовно развитие.

       Изготвянето на годишната карта се извършва за 10 дни – Цена 50 лв.

– Ароматерапия

Сеанс, в който се използват етерични био масла. Чрез рецепторите, намиращи се в носа се достига до мозъка по най-бързия начин и с подходящата комбинация се спомага за лечение на здравословни проблеми, като се снема стреса и се дава възможност на организма да възстанови силите си, да се справи сам с изникналите проблеми. Разбира се, важно е за ефикасността на лечението да се достигне до осъзнаване на циклични модели, които са вследствие на кармични уроци или уроци, касаещи еволюционното развитие на душата.

Сеанса е с продължение 30 – 40 мин. Цена 40 лв. 

   Ако желаете може да се изготвят лични:

 – Арома спрей за дома и офиса, духовно развитие и защита Цена 20 лв. (50мл.)

 – Ароматно масло за релакс. Цена 20 лв. (50мл.)

 – Ароматно масло за конкретен здравословен проблем. Цена 20 лв. (50мл.)

      . Време за изготвяне 3 работни дни

-Кристалотерапия

Света на минералите е неизчерпаем източник на енергия, средство за лечение и помощ при осъзнаване на лични дилеми. Минералите ни пазят, лекуват и помагат във всички наши житейски ситуации. Това е един свят на чистота, светлина и красота. Всеки минерал има своя душа и живот, свой собствен свят. Чрез използването им в енергийни сеанси се позволява контакт с минералното царство, връзка с Майката Земя и възможност за израстване, лечение и постигане на щастие и радост в този живот.

     Продължителност на сеанса –  около 40 мин. Цена 30лв.

-Звукотерапия

С лечебният звук на пеещите купи може да се лекува, да се освободим от стреса, страха, да премахнем болката, особено в ставите и при ревматизъм, да отворим всички свои чакри и да приемаме повече енергия. Купите помагат и за възстановяване след операция. Познати са на света повече от 2200 години.Освен, че са много приятни и релаксиращи, звуците от купите, които се създават при движение на чукчето по тях, резонират с мозъчните вълни и активират мозъка. Усилват връзката между ума и тялото, както и между двете полукълба на мозъка. В същото време потискат вътрешния диалог, който постоянно водим. А и егото в нас затихва. Освен със звука, купите помагат и с вибрацията си.

     Продължителност на сеанса -40 мин. Цена 40 лв.

     Сеанса включва тибетски пеещи купи и цимбали.

-Восъколеене

Восъколеенето е древен тракийски метод. Той има способността да събира в себе си нехармоничните енергии,  както чужди, така и ваши собствени. Едновременно отливката служи и като вид защита, отразяваща енергийни намеси. Върху отливката могат да се изобразят: чужди влияния, пробойни в биополето, изкривявания на биополето и др. Стопеният восък поема информацията от енергийното поле на човека за наличните негативни структури в него, запечатвайки ги като фигурка във восъка – това са моменти на силна негативна емоция и подобно на „кола маска“ издърпва негативните модели от аурата. Восъкът абсорбира енергията, изчиствайки аурата от несвойствени за нея модели на енергийно поведение, магически въздействия, ритуални проклятия и други.  Така човек се връща към нормално и хармонично състояние, освободен от тези “паразитни програми”.Леенето на восък може да се извършва и по снимка, освен върху самият човек, тъй като снимката се явява носител на цялата необходима енергийна информация, освен че запечатва физическия образ на човека. Провеждат се до 3 сенса за оптимален ефект. Работи се с аромати, пеещи тибетски купи и рейки, за да се възстанови аурата от енергийните въздействия.

      Продължителност на сеанса -30 -40 мин. Цена 50 лв.

-Регресия и прогресия

Регресия е техника, от който се вълнуват все повече хора. Чрез нея човек достига до спомени от миналото си – не просто спомени от преди няколко години или от детството, а спомени от минали животи, което пък помага по-добре да осмисли и разбере събитията, които му се случват в настоящето. Преодоляват се повтарящи се модели на поведение, които водят до разпадане на връзки, материален блокаж и здравословни проблеми. Прогресията е поставяне на цели и действия в бъдещето с помощта на нашите водачи, ангели и архангели спрямо нашата божествена мисия, за да може да се разгърне потенциала ни и да постигнем мисията си по най-положителния  и лек начин.

      Продължителност на сеанса- 120 мин. Цена 60 лв.

Джорей

 

 • Джорей е божествена светлинна терапия разработена в началото на 1920 година от японеца Мокичи Окада. Провежда се безконтактен енергиен сеанс за духовно лечение имащ за цел да изведе токсините от организма чрез приемане на божествена енергия.Според Учителя Окада  най-важните части от тялото функционират според принципите на трите основни елемента-огън, вода и земя. Тази система активира елемент  огън, за да се отведат токсините от тялото. Те биват медицински(от лекарства), хранителни, духовни, наследствени. Чрез символа на Джорей и водене на природосъобразен начин на живот може да се постигне вътрешен мир, баланс и спокойствие. Хармония в средата, в която живеете. Живот изпълнен със здраве, щастие и лични успехи.
 • Продължителност на сеанса 30-40 мин. Цена 40 лв.

Консултациите се извършват след предварително записване от  формата за записване.  С пожелание за изобилен и изпълнен с любов живот! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *