Услуги

the masters   
– Рейки сеанс ( Традиционно усуи рейки)

Енергиен сеанс, който балансира, хармонизира и лекува всички аспекти на човека ( тяло, ум, емоции и дух ). Рейки е безопасна лечебна техника чрез полагане на ръце. Тя представлява духовна енергия, вибрираща с много висока честота. Изчиства и балансира чакрите, укрепва енергийните пътища, което позволява на жизнената сила да тече безпрепятствено и естествено в цялото тяло. Укрепва и засилва естествената способност на тялото да лекува себе си. Усилва имунната система.

– Каруна Рейки Сеанс

Каруна от санскрит означава Състрадание, Състрадание идващо от Безусловната Божествна Любов. Каруна Рейки показва нови хоризонти пред личното ни развитие и лечителски способности. Каруна ни дава голям набор от „инструменти“ за дълбоко и кармично лечение на житейски ситуации (физически, емоционални и ментални травми).Системата Каруна Рейки е създадена от Уилям Ранд. Произлиза от Усуи и Тибетско Рейки и ги надгражда. Каруна рейки:

  • лекува на кармично ниво- травми от миналото и остарели подсъзнателни модели
  • освобождава ни от блокажи, помага ни да приемем, обикнем и излекуваме „тъмната страна“ в себе си
  • лекува на клетъчно ниво, помага при лечението на кисти, тумори и т.н.
  • учи ни да бъдем състрадателни към себе си и към другите
  • помага ни да слеем нашия Висш Аз с низшия Аз
  • помага ни да разберем, че винаги сме точно там, където трябва да бъдем
– Лечебни сеанси по Система за духовно израстване и лечение

Лечебните сеанси включват три практики. Първата практика се състой от активиране на лечебен процес (в духовните пластове на ДНК) включващ сферата на личните взаимоотношения, здраве, материално състояние, духовно развитие. Осъзнаване на стари модели и тяхното преодоляване по най-лекият и здравословен начин за всеки. Втори сеанс активира процес на лечение на лична и родова карма. Третият процес включва лечение от момента на зачатие и ембрионално развитие, тъй като всеки един от нас подсъзнателно следва модели на поведение придобити по време на вътреутробното си развитие. Тези модели пречат при изпълнението на мисията на душата, като блокират потенциала й.

        

– Прана лечение

Прана е тази жизнена енергия, която поддържа тялото живо и в състояние на добро здраве.  Лечителят излъчва прана или жизнена енергия или дъх на живота към клиента и по този начин го лекува.

        

– Индивидуални консултации относно личностно израстване

Чрез навлизане в личните Акашови записи и ясновидски възможности, може да получите насоки в своето духовно и професионално развитие, проблемни ситуации, семейство. Консултациите са по конкретна тема или въпрос.

       

-Астрологична консултация

Тенденции през текущата година включващи сферата на личен живот, материално състояние, здраве, професионално развитие, творчески потенциал, обществени контакти и проекти, духовно развитие.

       

– Ароматерапия

Сеанс, в който се използват етерични био масла. Чрез рецепторите, намиращи се в носа се достига до мозъка по най-бързия начин и с подходящата комбинация се спомага за лечение на здравословни проблеми, като се снема стреса и се дава възможност на организма да възстанови силите си, да се справи сам с изникналите проблеми. Разбира се, важно е за ефикасността на лечението да се достигне до осъзнаване на циклични модели, които са вследствие на кармични уроци или уроци, касаещи еволюционното развитие на душата.

   Ако желаете може да се изготвят лични:

 – Арома спрей за дома и офиса, духовно развитие и защита

 – Ароматно масло за релакс.

 – Ароматно масло за конкретен здравословен проблем.

      . Време за изготвяне 3 работни дни

-Кристалотерапия

Света на минералите е неизчерпаем източник на енергия, средство за лечение и помощ при осъзнаване на лични дилеми. Минералите ни пазят, лекуват и помагат във всички наши житейски ситуации. Това е един свят на чистота, светлина и красота. Всеки минерал има своя душа и живот, свой собствен свят. Чрез използването им в енергийни сеанси се позволява контакт с минералното царство, връзка с Майката Земя и възможност за израстване, лечение и постигане на щастие и радост в този живот.

     

 

-Джорей

 

  • Джорей е божествена светлинна терапия разработена в началото на 1920 година от японеца Мокичи Окада. Провежда се безконтактен енергиен сеанс за духовно лечение имащ за цел да изведе токсините от организма чрез приемане на божествена енергия.Според Учителя Окада  най-важните части от тялото функционират според принципите на трите основни елемента-огън, вода и земя. Тази система активира елемент  огън, за да се отведат токсините от тялото. Те биват медицински(от лекарства), хранителни, духовни, наследствени. Чрез символа на Джорей и водене на природосъобразен начин на живот може да се постигне вътрешен мир, баланс и спокойствие. Хармония в средата, в която живеете. Живот изпълнен със здраве, щастие и лични успехи.-
Лечебен сеанс с тибетски купи
  • Тибетските пеещи купи са били широко използвани от древните будистки монаси в Непал и Тибет.По време на медитация, религиозна церемониална музика, за молитва, пеещите купи са били неизменна част от тези ритуали. Те се изливат от специална сплав от няколко метала, на която дължат и специфичния си звук. Точната комбинация е тайна на майсторите монаси, но тази магическа смес се състой от седем метала съответстващи астрологично на седемте планети. Злато-Слънцe, Сребро-Луна, Живак-Меркурий, Мед- Венера, Желязо-Марс, Калий-Юпитер, Олово-Сатурн. Комбинацията от благородни метали варира при всяка пееща купа, като всеки метал пее със своя собствена вибрация, допринасяйки за нейната индивидуалност. На това се дължи уникалността на всяка пееща купа-няколко хармонични обертонове звучат едновременно.

Консултациите се извършват след предварително записване от  формата за записване.  С пожелание за изобилен и изпълнен с любов живот! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *