Лятно слънцестоене 2021г.

видяна14933 пъти!

Здравейте, приятели!

Вече сме под влиянието на настъпващото лятно слънцестоене. Това е най-високата точка в годината на душата. Време за пробуждане на духовността ни. Фините светове ни докосват по такъв начин, че да осъзнаем нашата божественост и да постигнем баланса между мъжкото и женско начало, за да се възроди божественото дете в нас. Дава ни се възможност за поставяне на ново начало. Физическото, етерното, астралното, менталното и духовното ниво се синхронизират с биополето на земята три дни преди слънцестоенето , както и в деня на настъпването му. Активирането на новото енергийно тяло, което вече все по-ясно се вижда в човешките аури става много по-лесно през този период и би било прекрасно да се свържем активно с него. Така ще работим по-лесно с потенциала, който носим в себе си. Може да постигнем необходимата ни хармония и баланс и това ще се отрази във всеки аспект от живота ни.

Когато Слънцето навлезе в знака Рак се дава начало за възраждане на божественото женско начало в нас. Езотеричният владетел на Рак е Нептун. Планетата на посвещението и възраждането. Юпитер също влияе върху нас, като ни помага да осъществим връзка между физическото и духовното. Разширява енергиите на етерното ни тяло, като дава възможност за вдъхновение и творческо израстване. Луната управител на Рак влияе най-силно на физическо ниво. Като символ на физическата енергия и зареждане. Може да включим нови физически дейности в ежедневието си.

Основната ни задача през този период на годината е да поддържаме равновесието на противоположностите в нас. Отново фокусът е насочен навътре. Самоанализ, работа по ограничаващи модели и разгръщане на потенциала ни. Така може да бъдем в синхрон както със себе си така и с всичко и всеки около нас. Вървим по пътя на нашата еволюция във възход по спиралата живот!

Прекрасно лято и успех във всяко начинание!

видяна14933 пъти!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *