Подкрепи млад талант

видяна12821 пъти!

Здравейте, приятели!

С огромно вълнение и радост искам в следващите редове да ви споделя за един специален проект, създаден от мен и моя екип от млади и устремени таланти. Ако ми позволите искам първо да споделя моето мнение, колко важно е да се дава възможност за изява на младите хора в България, а и по света, които аз смятам, че имат един различен и творчески изпълнен поглед над нещата, и допринасят изключително много за развитието на културата. Именно поради това, усетих като мое призвание и задача да сформирам един млад, талантлив и творчески зареден екип и заедно да създадем нещо красиво и с кауза, за да не спираме да предаваме доброто по света. И така с много любов и радост ви представям нашето творение – Календар 2022. А сега веднага ще ви кажа какво е специалното в него. Всички красиви снимки, дизайнът, както и всеки детайл в календара са направени от начинаещия фотограф – Кристиян Големечев, творящ с различен и разчупен поглед и улавящ красотата и детайла във всяка своя снимка. Още от обсъждането на идеята до финалния продукт в ръцете ни, толкова се вълнувахме, че трябва да ви предупредя, че календарът е зареден с много положителна, вълнуваща и искряща енергия, но съм сигурна, че няма да имате против да започнете именно така новата година. Каузата, която избрахме да подкрепим е приют за животни, като 1 лев от календара ще се отделя за нея и в края на годината ще внесем сумата от продадените календари и ще качим снимка от платежното. Чрез този проект, бих искала да вдъхна надежда и устременост към младите хора в България, а чрез каузата, бих искала заедно да направим дарение от сърце за прекрасните животни от приюта и всички хора, които се грижат за тях те да са добре, да получават необходимите за тях грижи и да им намират любящ дом след това. Искаме от сърце да благодарим на всеки, който реши да се включи и да закупи календара, за нас това наистина означава много. Благодарим за доверието!

При желание да ни подкрепите и да поръчате календара, за Вас или за подарък, моля пишете на лично съобщение. А ние се заемаме да доставим, до място удобно за вас, на 20.12.2021г. (Игнажден), за да Ви донесем късмет, а и за да спестим всички допълнителни такси за превоз! * 1 лев от всеки календар отива в подкрепа на животните от Animal Rescue Sofia! Благодарим Ви!
И нека всеки влезе в дома си на този светъл ден, хванал в ръка творението на млад деец и да изпълни годината си с любов и изобилие.

 

видяна12821 пъти!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *