Енергийни спрейове „Дар от природата“

видяна16198 пъти!

Енергийни спрейове „Дар от природата“

Божествено начало

img_20161008_002627Божествена защита

Медитация.

Тази серия спрейове е предназначена да подпомага нашето духовно развитие като пречиства средата, в която сме, въвежда ни в състояние на медитация и дава заряд за досег до нашето божествено начало. Помагат ни да постигнем вътрешен баланс и хармония. Те съдържат 100% био продукти: етерични масла, розова вода, миро, тамян,  комбинирани така, че да въздействат върху емоционалното ни и психическо състояние. Помагат на мозъка да се освободи от мислите и да е готов да потъне в тета ниво, за да се докоснем до нашата вътрешна сила, чистота и възможности. Да направим контакт с духовните ни водачи и учители и да получим посланията им. Спрейовете са структурирани по време на медитация с енергията на Учителите и са  кодирани да спомагат духовния процес с помощта на Терн- наш водач в дебрите на Системата за духовно израстване и лечение. Също така е използван звука на тибетска купа и цимбали за хармонизиране с енергиите на Земята и Небето. Спомагат за почистване на аурата. Тонизират и събуждат чувство на лекота и сила.

Божествено начало

 

Етеричните масла са така подбрани, че да създадат защитна среда, в която да бъде активирана светлината. Чрез създадената вибрация се задействат и пречистват втора, трета, пета и шеста чакра. Открива се възможност за изява на творческия потенциал, комуникацията с финия свят около нас, достигане до подсъзнанието ни и активна връзка между него и нашите съзнателни действия. Завръщаме се към нашата изначална същност и имаме възможността да се докоснем до съзидателната енергия на Твореца- Баща  и любящата такава на Майката Земя. Разговора с нас самите става лесен и естествен. Процеса на себеопознаване се активира и е възможно да осъзнаем себе си такива каквито сме . Да се обичаме и изпълваме с  любяща енергия от нас самите към нас самите. По този начин се хармонизират всички чакри, балансира се мъжката и женска енергия. Спомага за осъзнаване на заложбите ни и тяхното реализиране, както и за откриване на мисията ни.

Цена 20 лв. (50мл.)

Божествена защита

Комбинацията между типични български и бразилски етерични масла, както и божествената роза спомагат за създаването на спрей, който създава защитна среда около нас заедно с активната енергия на нашите ангели –хранители. Тези аромати ги призовават и карат да създадат защитен кръг, за да бъдат елиминирани негативни енергийни модели , негативни мисли и прилепвания на негативни същности, който имат паразитен характер. Чрез използването на спрея се  създава чиста среда, в която може да извършваме както ежедневните си занимания, така и на местата, който използваме за отдих и интимен контакт. Активна защита на втора, трета и четвърта чакра.

Цена 20лв. (50мл.)

Медитация

С помощта на този спрей може лесно да се премине в медитативно състояние като същевременно се създава защитена среда, в която може да се извърши всеки един медитативен или релаксиращ процес. Също така спомага за отдих на ума от неспиращите мисли и същевременно създава състояние на сигурност и увереност в действията. Спомага за духовни видения и улеснява диалога между нас и Духовните ни водачи.  Удачен за използване при всяка духовна работа, моменти на релаксация. За снемане на стреса. Създава среда на мир и покой. Балансира всички чакри. Спомага при опроводяването на по- висока вибрация на енергиите.

Цена 20 лв. (50мл.)

видяна16198 пъти!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *