„Дар от природата“ – Енергиен рол он

видяна16799 пъти!

 

Здравейте, приятели!

Представям ви новият енергиен продукт, рол он „защита“ и „любов“. Те са заредени по Новолуние със звук, мантропеене, Рейки и кристали. Съдържат базови масла от бадем, жълт кантарион, макадамия и гроздови семена, ароматни етерични масла подбрани според спецификата на рол она.

Рол он “ Защита“ е създаден, за да отблъсне негативната енергия от заобикалящото ни пространство. Да активира и подсили защитния режим на аурата ни в случай на нужда. Да отблъсква мрачни мисли от нас или от околните. Да неутрализира енергийни нишки насочени към нас. Нанася се в основата на китките, зад ушите, тила, слепоочия, чело, глезени ( не е нужно да поставите маслото на всички изброени места. Използвайте интуицията си. ) Активира 1 ва, 2 ра 3 та чакра.

Рол он “ Любов“ е създаден, за да внесе в ежедневието ни прилив на Милосърдие, Състрадание, активира връзката ни с Всичко около нас и осъзнаване на тази връзка чрез Божествената Любов. Събужда Любовта към нас самите! Зарежда ни с вдъхновение, позитивизъм и хармония във взаимоотношенията. Нанася се върху тимусна жлеза. Активира 4 та 5 та, 6 та чакра.
18236531_1806877249451970_1514730106_o

видяна16799 пъти!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *