Системата за Духовно израстване и лечение в 2018 година

видяна15682 пъти!

 

Здравейте, приятели!

Безкрайно съм щастлива да споделя резултатите от лечебните сеанси проведени през 2018 година по Системата за духовно израстване и лечение. Водена от напътствията на Съвета на Учителите и Учителя Терн проведох повече от 600 сеанса. Мога да кажа, че съм удовлетворена от резултата, както и хората на които бе проведен той. И през тази година Системата се развиваше. Дадоха се още 4 символа, като последния символ е специализиран в лечението на страхове от всякакъв порядък. Дойде момента, в който да се освободим от оковите на страха,

да премахнем всички ограничаващи ни модели и да дадем воля на нашата творческа същност. Това е и основната цел на Системата. Разгръщане на потенциала чрез развитие на творческата ни същност. Можем да управляваме съзнателно своя живот. Е, както винаги осъзнаването е на предна позиция. Да бъдем осъзнати във всеки момент от живота си за това, което ни се случва…защо , как, по какъв начин. Да държим съзнанието си будно и да управляваме, но съзнателно. Нещо не ни харесва в живота ни? Нека го променим чрез осъзнато решение. Имаме желание да се изявим в определена област? Нека го постигнем, отново чрез осъзнат избор. Може да управляваме живота си, отново чрез осъзнат избор. И промяната започва от нас. Не е нужно да чакаме промяна отвън, за да се случи чудото в нашия живот, защото ние сме чудото. Имаме пълната сила и подкрепа да започнем тази промяна. Системата само подсилва вкуса, подпомага случването на чудото. Улеснява пътя ни. Ако ни се дава един духовен инструмент за работа, защо да не го използваме?

И продължаваме пътешествието през 2019 година с нови насоки, изживявания, нови чудеса. В навечерието на Рождество Христово пожелавам на всички дълбоко обновление, израстване, безкрайна радост и щастие. И нека благодатният огън на любовта идващ от сърцето на Бога да пребъде във всяко човешко същество! Нека се пробуди смирението и разбирането и всеки един от нас да може свободно да подаде ръка на своя брат или сестра! Да бъдем изобилни във всички нива на духа ни!

Прекрасен празник на душата! 

видяна15682 пъти!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *